Öğrencilerimiz ‘’We Affect Each Other Positively’’ eTwinning proje sertifikalarını aldı

Kuruculuğunu Türkiye’den Ali ÇELİK ve Romanya’dan Luminita CRĂCIUNEANU’nın yaptığı ‘’We Affect Each Other Positively’’ isimli projemizi okulumuzda ingilizce öğretmenimiz Eda DEĞİRMENCİ yürüttü. Yaşadığımız şehrin tarihini ,değerlerini,kültürünü,yemeklerini,türkülerini,hikayelerini ve geleneksel oyunlarını öğrenip geçmişten günümüze aktarılmasını amaçlamaktaydı. Eğlenecekleri çeşitli etkinliklerle farklı kültürleri de öğrenip pozitif etki yaratmayı amaçlayarak yola çıktık. Türkiye ve Romanya olmak üzere 2 Ülkeden farklı okullar ile yürütülen projemizin sonunda öğrencilerimiz sertifikalarını aldılar.

16.06.2023 173